Zilnic intre 08:00 - 18:00

       TESTED 

MECHANICAL 

Calitate, Eficiență, Siguranță!

Infiintata in anul 2017, societatea Tested Mechanical a reusit sa isi construiasca un renume in sectorul de servicii industriale al economiei romanesti si nu numai, datorita increderii si profesionalismului intregii echipe, in abordarea si desfasurarea proiectelor. De-a lungul timpului, am desfasurat activitati in Germania, Finlanda, Polonia, Elvetia, Danemarca, Suedia, avand astfel posibilitatea largirii orizontului de cunostinte si acumularii de experienta.

Activitatea de baza a societatii este executarea de lucrari mecanice in domeniul petrochimiei industriei lemnului, industriei alimentare, constructii industriale si civile, oferind pe aceasta baza o varietate de servicii industrial profesionale. Societatea noastra detine un numar aproximativ de 100 de angajati calificati, respectiv sudor argon, sudor electric, lacatus mecanic, lacatus tubulator. In urma auditului efectuat , societatea noastra a obtinut certificarile ISO 9001, ISO 14001 și 45001**.

Inca de la inceput, am urmarit cu strictete respectarea unor parametri esentiali pentru desfasurarea activitatii, incepand de la securitatea muncii pana la calitatea executiei.
Indiferent de dimensiunea proiectului, Tested Mechanical  promite servicii de exceptie, bazate pe o experienta acumulata intr-o gama vasta de proiecte.

Reparaţii și întreţinerea conductelor supraterane şi subterane

Ne desfasuram activitatea cu prioritate în rafinăriile Petrom, Lukoil si in santierele din Germania,Danemarca unde executăm lucrări de întreţinere şi reparare a infrastructurii şi menţinerea în condiţii optime de funcţionare a tuturor utilajelor prezente.

Executarea de schiţe izometrice şi eleborarea de proiecte de instalare sau reparare a conductelor

Oferim servicii de consultanţă şi elaborare de proiecte pentru construire, mentenanţă sau repararea liniilor de conducte din instalaţii.

CERTIFICARI

ISO 45001- SISTEM DE MANAGEMENT AL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE

ISO 14001 - SISTEM DE MANAGEMENT DE MEDIU

ISO 9001 - SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII

Galerie de imagini

PROCESELE NOASTRE DE FABRICAȚIE

Pentru sudură aplicăm următoarele procese, sau le combinăm:

  • 141 Sudură cu arc electric în mediu de gaz inert cu electrod de wolfram (WIG/TIG)
  • 135 Sudură cu arc electric cu electrod fuzibil în mediu de gaz activ (MAG)
  • 131 Sudură cu arc electric cu electrod fuzibil în mediu de gaz inert (MIG)
  • 111 Sudură manuală cu arc electric cu electrod învelit (E)